Baardolie top 10 van 2021

Wat werd door jullie gezien als onze beste baardolie van 2021?

Dat is natuurlijk elk jaar weer de belangrijkste vraag voor ons. Hieronder een overzicht van onze Dutchbeards baardolie top 10

Dutchbeards Baardolie top 10 – 2021

1Satan’s Bluff26%
2Darling Nicki7%
3Mom’s & Pop’s7%
4Holy Santa! Who axed the tree?6%
5Old Souls6%
6Old Harbour5%
7Driftwood5%
8Pirate’s Pipe4%
9Morning Wood4%
10Baldr4%

Op zich niet verrassend om te zien dat de Satan’s Bluff baardolie wederom bovenaan staat. Dit is sinds de introductie toch altijd al onze top geur geweest en gebleven. Wat wel verrassend is, is dat in 2021 hij echt met kop & schouders boven alles staat. We weten ondertussen dat de cijfers voor 2022 er heel anders uit gaan zien maar dat is voor het einde van dit jaar.

Tevens is het mooi om te zien dat de Darling Nicki baardolie nog steeds in onze top 3 staat. Deze geur wordt dan ook nog steeds door vele gezien als ‘Women’s Favorite’ en dat zie je terug in de cijfers.

Mom’s & Pop’s baardolie is een erg populaire geur bij de retail klanten maar ook bij de white label klanten. Dat draagt er zeker aan bij dat deze gestegen is naar de top 3

Verder zien we dat de staart van onze Top 10 aardig gelijk op gaat en dat is voor ons een goed teken omdat wij graag voor een ieder graag een geur beschikbaar willen hebben.

Hoe verder in 2022?

Nieuwe baardolie geur

nieuwe baardolie testen

We hebben in 2022 weer nieuwe voordeelpacks geïntroduceerd en die blijven toch wel een succes dus daar gaan we zeker mee door. Daarnaast zijn we hard bezig om alle gewenste ingrediënten te verzamelen voor een nieuwe geur. Deze hopen we deze zomer nog te kunnen presenteren aan jullie.

Baard shampoo

Onze baard shampoo daar worstelen we nog steeds mee. Deze hebben we nog steeds niet op orde na een wijziging aan de kant van onze leverancier. Zij hebben iets aangepast in hun formulering wat onze geur formule niet leuk vindt. Ik kan het helaas niet anders omschrijven maar omdat wij weigeren om in te leveren op de geur moeten we op zoek naar andere oplossingen en die liggen er niet voor het oprapen helaas.

Kortom we hebben nog genoeg te doen in 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *