Baard olie testpanel

Het Dutchbeards baard olie testpanel is een feit! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een paar mannen gevraagd of ze één van mijn baard olie recepten wilde testen. En ik moet zeggen dat vond ik best spannend. Natuurlijk probeer je recepten te maken die lekker zijn wat betreft geur en gebruik maar het blijft altijd weer de vraag wat anderen ervan vinden En gelukkig kreeg ik super reacties.

De olie die ik ze heb laten testen is FRANKINSTEIJN oftewel recept #3.

Duwtje in de rug

Deze geweldige reacties zijn voor mij zeker een duwtje in de rug om te gaan onderzoeken of ik met deze baard olie wat commerciëler kan worden. Maar voordat ik die stap echt neem, dat zal nog wel even duren. Maar natuurlijk is er altijd wel wat te regelen als je een flesje hebben wilt. Stuur me maar een berichtje via Facebook of onze contact pagina.

Stay tuned want er komt zeker een volgende testronde voor een volgend recept! En mocht je het leuk vinden om reviews te schrijven en eens met een andere blik naar baard olie te kijken dan laat je me dat maar weten via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.