How to: Beardstyler Demonstratie Video

Sinds Februari 2020 hebben we de Beardstyler in ons assortiment en we kregen daar veel vragen over aangaande het gebruik en dan ook vooral het resultaat. Daarom hebben we besloten om een demovideo te maken waarin we laten zien hoe wij hem gebruiken zodat jullie zelf kunnen beoordelen of je het wat vindt.

De Beardstyler demo video

Het Resultaat

Hieronder zie je het resultaat voordat we de beardstyler borstel hadden gebruikt (met andere woorden, onze net uit bed baard) en daarnaast het resultaat nadat we de beardstyler hebben gebruikt. Zoals je kan zien, is alles veel rechter en strakker en dat met maar een paar minuten werk (3 à 4 minuten).

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. En we hebben ook meerdere positieve beoordelingen van het testpanel ontvangen. Niemand in het testpanel was negatief over de Beardstyler. Er was één persoon die was niet positief en niet negatief. Kortom zeker een product wat je snel kan helpen om je baard onder controle te krijgen en een goed alternatief voor föhnen. Er zijn nog andere methode om je baard te stylen maar daar komen we vast en zeker op terug in latere video’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *