How to: De kracht van een goede ‘baard’ conditioner

In ons assortiment hebben we een sinds een paar maanden een shampoo en een conditioner. We hebben er heel bewust voor gekozen om niet een ‘speciale’ baard shampoo of een ‘speciale’ baard conditioner te maken. Maar gewoon eentje die goed is voor zowel je kop als je kin. Waarom dat lees je hier!

We hebben veel vragen gekregen over hoe goed onze conditioner nou eigenlijk is…. Tja wat zal ik antwoorden…. Kijk maar naar onderstaande video en ervaar het zelf met onze ‘Dutchbeards Conditioner Demo”

Conditioner demo video

Het Resultaat

Hieronder zie je het resultaat. Een foto van voor de wasbeurt met conditioner en een foto van na de behandeling. Wat vooral opvalt is dat de baard veel voller oogt en soepeler valt. Vooral door dit laatste is het makkelijker om de baard in model te brengen. Wat je niet kan zien is dat de baard ook veel zachter aanvoelt en de huid eronder minder snel geïrriteerd is. Plus het resultaat dat je hier ziet is dus zonder verdere behandeling. Dus geen olie, geen styler, alleen even vluchtig een borstel door het haar.

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Natuurlijk kan je de verzorging en styling van je baard verder afronden met een overheerlijke verzorgende baardolie, balsem of baardwax van Dutchbeards. Of je laat het hierbij. Zowel de shampoo als de conditioner ruiken heerlijk naar de geur van Satan’s Bluff. Wellicht dat we in de toekomst nog andere geuren gaan toevoegen maar dat laten we jullie ter zijner tijd wel weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *