Deze kerst delen we uit!

Actie na actie…

De ene actie periode na de andere, het wordt alsmaar gekker. Is het niet Black Friday, Cyber Monday, dan is het wel Sinterklaas of Single Day, Valentijn, pasen of wat dan ook. Alles moet met korting gevierd worden. Sommige hebben het al over Black November en zijn de hele maand aan het stunten. Voor de kleine ondernemers (zoals wij) is dit allemaal niet bij te benen. Ik heb daarom lang zitten twijfelen wat ik moest doen voor de aanstaande kerstperiode.

Eens iets anders

Dit jaar wilde we eens iets anders doen.

Dit jaar doen we geen grote kortingsactie maar geven we in plaats van korting drie kerstcadeaus weg aan mensen die het niet zo breed hebben tijdens de feestdagen.

Jullie mogen ons daarbij helpen door aan te geven wie jullie vinden dat daar voor in aanmerking zou moeten komen. Kortom samen doen we wat voor een ander.

De actie loopt op onze Instagram en op onze Facebook pagina. Volg de links naar een van de platforms en zoek daar naar de foto zoals hiernaast als je iemand wilt nomineren of als je wilt stemmen!

Laten we proberen om er samen dit jaar iets moois van maken. Er gewoon te zijn voor iemand die je lief is of waarvan jij vindt dat deze persoon het verdiend.

Er is al genoeg ellende in wereld, dus zou het niet mooi zijn als we samen iemand een glimlach op zijn gezicht kunnen bezorgen omdat hij een lekker setje fijne baard oliën krijgt. Het kost je helemaal niets, alleen wat tijd om iemand te nomineren. Dus ga nu snel naar onze Instagram of onze Facebook pagina en nomineer iemand en zorg er voor dat je voldoende stemmen binnenhaalt voor je nominatie.