Allergy Information

Screen Shot 2016-07-15 at 00.18.35Bij al onze producten vermelden wij de basisoliën die we gebruiken en welke allergenen er mogelijk in het product verwerkt zijn. Wij kunnen echter niet garanderen dat onze producten geheel allergeen vrij zijn daar wij deze garantie niet krijgen van onze leveranciers. op het plaatje aan de rechterkant zie je een voorbeeld van deze informatie (klik op het plaatje voor een grotere versie). Je kan dit vinden op het tabblad onder aan de productbeschrijving onder het kopje extra informatie.

We gebruiken veelvuldig amandelolie in onze producten. Indien je een noten allergie hebt dien je dus extra alert te zijn.

Sommige etherische oliën worden aangelengd met een basisolie door de producent, voor ons is het niet altijd bekend welke basis hiervoor is gebruikt.

Indien je een allergische reactie krijgt stop dan onmiddellijk met het gebruik (was de huid met water en zeep) en raadpleeg een arts. Helaas weten wij maar al te goed hoe heftig zo iets kan zijn daar we een kind hebben met een zware noten allergie. Indien je vragen hebt over mogelijke allergenen neem dan gerust contact met ons op en we zullen je zover als mogelijk proberen te helpen.