Baardolie #3 – Frankinsteijn

“I’m a creature of fine sensations” ― Mary Shelley, Frankenstein

Op het eerste gezicht is dit baardolie recept een rare creatie, echter de aardse harsachtige geur van amber in combinatie met het houterige en fruitige van de sandelhout geven deze olie een aardse basis. Aangevuld met het de citrusachtige van de ceder olie en de bergamot maken het juist weer frisser. De patchouli en de wierrook geven het totaal warmte. Kortom een gecompliceerde geur waar je van moet houden. Tot op heden is dit mijn favorite baardolie.

De basis voor deze baardolie is verzorgend voor je huid (argan en vitamine E) en tegelijkertijd voedt het je baard en maakt het deze zachter door het gebruik van jojoba en zoete amandel welke beiden door je huid en haar makkelijk worden opgenomen. Kortom een lichte olie die er vooral voor zorgt dat je baard zachter wordt.


Heb je interesse in deze olie dan kan je deze bestellen via onderstaande button

9 gedachten over “Baardolie #3 – Frankinsteijn

 1. Indeed a fine sensation.
  Due to my curly rugged beard i prefer a stronger oil, that can keep my hair and skin soft.
  Other brand oils were thinner, and didn’t do it for me.
  This one smells great!
  An Oriental scent that brings you to a warm summer Mediterranee.
  This one is my favourite now!

 2. The aroma of this oil really calms me and I dare to compare it with the more sophisticated parfumes like Dior or Guarlain. A classic. The nourishment is absolutely fabulous.

 3. Een heerlijke baardolie met een lekkere geur die je een aantal uren nog goed kan ruiken. De houterige tonen spreken mij aan en de geur van wierook. Dit zou denk ik mijn favoriete geur kunnen worden. Mijn baard voelt nu veel zachter aan en zit mooi in model en ik heb geen jeukende huid meer.

 4. Inderdaad een gecompliceerde geur waar je van moet houden.
  Zeker weten een aangename geur, die een goede verzorging aan de haren geeft.
  Voor het modelleren iets minder geschikt, omdat het minder vet is dan de gebruikelijke oliën die in de handel zijn.
  Een prima baardolie, met een aparte geur, die ik nog niet eerder tegengekomen ben.
  Ondertussen benieuwd naar de andere geurtjes.
  Ga zo door Bas. 🙂

 5. een zeer prettige geur, de olie voelt zacht in de baard en op de huid de mensen in me omgeving vinden het ook een erg aangename geur zeker een must have!! voor de baard drager.

 6. Meteen na het openen komt een stevige houterige geur je tegemoet, maar als die wegtrekt krijg je de zoete geur van noten met een heel licht rokerige achtergrond. Een half uur na inbrengen blijf je achter met een zeer prettige geur die lang blijft hangen. Een aanrader!

 7. Super chille olie! Heerlijke geur die lekker lang blijft hangen! Haartjes worden lekker zacht en glimmen als een malle ? erg tevreden mee ?

 8. Een dutchbeards klassieker onderhand, super fijne olie, en altijd weer een genot om in de baard te doen. Aanradertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.