Gepersonaliseerde foto etiketten

Voor het tweede jaar op rij maak ik op verzoek voor een kleine selectie van mijn klanten speciale edities voor vaderdag. Een persoonlijk flesje baardolie met daarop gepersonaliseerde foto etiketten speciaal voor de gelukkige papa.

En ik kan niet ontkennen dat ik dit erg leuk vind om te doen. Daarom heb ik besloten dat ik gepersonaliseerde foto etiketten zal toevoegen aan het assortiment als vast product. Ik moet echter nog wel bedenken hoe ik dat moet doen maar daar kom ik ook wel weer achter. Ik heb hieronder een galerij toegevoegd met wat voorbeelden van verschillende etiketten. 

De uitdaging zit hem vooral ik hoe ik jullie dit kan laten bestellen zonder dat er allemaal misverstanden ontstaan of er verkeerde verwachtingen worden gewekt.

Het mooiste resultaat krijg je met een foto van liggend formaat met een rustige (het liefst effen) achtergrond. En er moet voldoende ruimte aanwezig zijn rond het onderwerp (gezicht), anders verdwijnt er te veel achter de tekst. Ik ben wettelijk verplicht om bepaalde gegevens op het etiket te plaatsen dus daar heb ik niet altijd heel veel speelruimte in. Zodra dit te bestellen is als product dan zal ik dat laten weten. Mocht je niet kunnen wachten dan mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen met het verzoek het op een andere manier op te lossen. Berichten kan via het contactformulier of via een berichtje op onze facebook pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.