Baardolie #7 – Go CocoNuts

“Like the hurricane said to the coconut tree; hold on to your nuts I’m gonna give you the blow of your life.”

Deze olie is een combinatie van zoete kokos (vanuit de basisolie) met de frisse, kruidige geuren van Bergamot en het droge van Zwarte Peper. Daarnaast wordt het zoete versterkt door de krachtige zoete geuren van Vanille en Anijs. Al met al is het geen sterk geurende olie maar hierdoor krijg je tijdens een warme zomer dag toch de associatie met de geurige tropen en tijdens een koude winterdag verdrijf je de koude met deze warmte van deze olie.

Het hoofdbestanddeel voor de basis van deze olie is een kokos olie van Dr Organic, Virgin Coconut Oil. Ik heb voor deze olie gekozen omdat hij erg zuiver is en door de verschillende toevoegingen een tropische tintje krijgt. De Jamaican Black Castor olie (JBCO) (ook wel wonderolie genoemd) is lichter dan de gewone variant en daardoor ideaal voor het gebruik in (baard)haar. Deze olie maakt het haar voller en soepeler. De zoete amandel olie is rijk aan vitamine en wordt goed opgenomen door de huid en het haar en is daarom een veel gebruikte basis.


Heb je interesse in deze olie dan kan je deze bestellen via onderstaande button

7 gedachten over “Baardolie #7 – Go CocoNuts

 1. Weer een top recept van dutchbeards, heerlijk ruikende olie. Geur blijft de hele dag subtiel in de baard hangen, en houd de baard lekker zacht en soepel. Zeker weer een aanrader.

 2. Voor dat ik met dutch Beard in aanraking kwam gebruikte ik een simpel oilietje
  Maar opeens was daar dutch Beard
  Ik had een flesje van de.co coconuts gekregen
  Een heerlijke olie met anijs en vanille geur die mooi lang in de baard blijft hangen.
  Zelfs als je uren later je baard nog eens een beetje nat maakt komt de geur terug.
  Deze geur is zeker een aanrader

 3. voor mij vind ik het een zeer prettige olie en geur die je lang blijft ruiken en die ook door de mensen om me heen als zeer aangenaamd is ervaren
  zelf zo dat als ik hem niet op heb de mensen om me heen het gelijk opmerken
  dit is zeker een olie voor het vaste segment.

 4. Voor mij geen moeilijke keus.
  Hier zit alles in, waar ik als kind al gek op was.
  Anijs, kokos en vanille.
  Een heerlijke olie!
  Ik kreeg ook direct positief commentaar van de dames, dat ik heerlijk rook.
  De olie wordt een beetje hard als hij koud wordt, dus even onder de warme kraan houden, of gewoon in de huiskamer laten staan.

 5. Een eigentijdse baardolie voor de warmere seizoenen. Voor de liefhebbers van zoete anijs is dit dé baardolie om te gebruiken. In tegenstelling tot de veelgeroemde Frankinsteijn is dit een olie voor speciale gelegenheden waar een intensere geur tot zijn recht komt. Al met al weer een heerlijke baardolie welke ik deze zomer veelvuldig zal gebruiken.

 6. Een opvallende baardolie vanwege de (in het begin) aanwezige anijsgeur. Al snel versmelt de olie zich met je baard/lichaamsgeur tot een heerlijk eigenwijze en aangename geur die je later op de dag nog steeds kan verrassen. Af en toe je baard een klein beetje nat maken en de geur komt opnieuw terug. Gebruik hem af en toe, go coconuts!

 7. Heerlijke baardolie.
  Waarvan de anijs geur in eerste instantie bij het aanbrengen nog de overhand heeft, gaat dat naderhand over op een subtiele geur.
  In combinatie met de Zwarte Peper geur, een aparte, maar zeer aangename geur, waar je stilletjes aan verslaafd aan begin te raken.
  Het is weer een top recept Bas.
  :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *