Baardolie #9 – Mad Tea Party

The mad Hatter: “Have I gone mad?”
Alice: “I’m afraid so. You’re entirely bonkers. But I’ll tell you a secret. All the best people are.”

Voor de koude wintermaanden gaat er niets boven een heerlijke dampende bak thee met warm appelgebak. De geur van frisse groene appeltjes in combinatie met de kenmerkende geur van Kaneel en Vanille. Beiden geuren hebben een verwarmende werking en geven je een behaaglijk gevoel. De toevoeging van Kruidnagel maakt het geheel net even pittiger. Tot slot is er aan deze olie Teatree toegevoegd, het is dan ook een Tea Party. Teatree heeft vele positiever werkingen, waaronder een antivirale en antibacteriele werking en helpt bij huidirritaties. 

De basis voor deze baardolie is verzorgend voor je huid (argan en vitamine E) en tegelijkertijd voedt het je baard en maakt het deze zachter door het gebruik van jojoba en zoete amandel welke beiden door je huid en haar makkelijk worden opgenomen. Kortom een lichte olie die er vooral voor zorgt dat je baard zachter wordt.


Deze olie is een ‘Season Special’ en zal alleen gemaakt worden rond de maand december. we hebben een  nieuwe olie “Old Amsterdam”. In de basis is dit dezelfde geur met iets wat andere toevoegingen en zonder de appeltaart. Kortom dit is een goede vervanger en ondertussen een van onze toppers.

De Old Amsterdam kan je bestellen door op onderstaande knop te klikken

Heb je interesse in deze olie dan kan je deze bestellen via onderstaande button

2 gedachten over “Baardolie #9 – Mad Tea Party

  1. Gek spul dit! Mad tea party blijft ongekend lang in je baard zitten en heeft een ongelooflijk lekkere geur. Formdabel.

  2. Ruikt apart maar ook erg lekker!
    Deze geur is voor mij uniek!
    Blijft lekker lang hangen in de baard,
    En lijkt langzaam ook wel van geur te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.