Baardolie #12 – Nature’s Delight

“As we are poetical in our natures, so we delight in fable. Still she was poetry in a world that was still learning the alphabet”

Moeder natuur op haar best, een naturel olie zonder enige toevoeging. Alleen pure olie. Ben je niet zo van de geurtjes, of ben je wellicht allergisch voor essentiele oliën, dan zou deze baard olie mix mogelijk een oplossing zijn om toch je baard en de huid daaronder de verzorging te geven die hij nodig heeft. Kortom een ‘no bullshit’ olie voor de man die niet houdt van geurtjes maar evenmin van een doffe baard of droge huid.

DE GEUR: Dit is een neutrale, geurloze olie.

DE BASIS: Nature’s Delight is een lichte olie met voornamelijk verzorgende eigenschappen voor zowel je baard als je huid. Voor deze geurloze neutrale olie heb ik voornamelijk lichte goed absorberende oliën gekozen. Als eerste zoete amandel, een voedende, vocht regulerende olie, en het zou ook de haargroei bevorderen, wellicht omdat deze olie vol zit met vitaminen (A en B1, B2, B6, E) en diverse mineralen. De vitamine E olie geeft een goed verzorgd gevoel en werkt huid herstellend, het helpt tevens kalmerend bij een jeukende huid. Abrikozenpit maakt je baard en huid soepel, glad en glanzend. En ook deze olie zit bomvol met vitamines, en andere goede bestandsdelen (vitamine E, A, B (B1, B2, B3, B5 en B6), C, caroteen, niacine en foliumzuur.) De druivenpit olie is geschikt voor elke huid type en elke baard. Deze olie maakt het geheel wat dunner en trekt goed in je baard en huid. Tot slot mijn persoonlijke favoriet, pure argan olie. Argan olie is een kostbare olie die verzachtend werkt voor zowel je huid als haar, en er voor zorgt dat je baard zachter wordt en dus minder kriebelt. Argan heeft tevens een erg hoog vochtinbrengend vermogen. Kortom allemaal lichte oliën van hoge kwaliteit die erg verzorgend zijn voor huid en haar.

Zoek je een neutrale geurloze baard olie die wat vetter is kijk dan ook eens naar onze “Roughneck’s Delight” baard olie


Heb je interesse in deze olie dan kan je deze bestellen via onderstaande button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.