Nieuwe reseller – The Bodhi Barber

Afgelopen weekend was ik te gast bij de officiele opening van The Bodhi Barber en Stichting ‘t Anker in Tilburg. Myke, de eigenaresse van The Bodhi Barber is het gelukt om een hele gave shop neer te zetten met een leuke filosofie in het achterhoofd.

Ik noem het zelf maar even Mindfull knippen en scheren. Kortom met Mindfullness in het achterhoofd praten met je klanten om ze zowel op hun kop als in hun kop de rust te geven die je graag willen hebben. Verder wordt er veel gedaan met respect voor de natuur en al wat daarin leeft. Myke is dan ook de eerste die onze “vegan” baardborstels verkoopt. En natuurlijk is zij nu reseller van onze handgemaakte baardproducten welke allen een natuurlijke basis hebben.

The Bodhi Barder deelt hun locatie met Stichting ‘t Anker van Myke haar partner Leslie. Eveneens een geweldig initiatief wat zeker even genoemd mag worden.

De samenwerking heeft ook nog een ander zijspoor tot gevolg gehad en dat was dat Troy de leerling van Myke een dagje stage heeft gelopen bij Dutchbeards. Een zogenaamde ‘snuffelstage’ Troy kent nu alle ins en outs van onze producten en kan daarom klanten van The Bodhi Barber adviseren als de beste.

Dus vanaf heden kan je ook in Tilburg terecht voor de producten van Dutchbeards. En mocht je uit de buurt komen, ga vooral een langs bij Myke want het is een “Kei Tof wijf”. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *