Nieuwe reseller – Trendheads

Een tijdje terug heb ik een erg prettig gesprek gevoerd met Beau van Trendheads.nl. Beau is in 2016 gestart met de blog van trendheads.nl en heeft ondertussen een aardig aantal volgers voor zich weten te winnen.
Trendheads omschrijft zich als volgt:

“Trendheads is een online magazine omtrent het mannelijk hoofd dat de man helpt om van elke situatie waar hij waarde aan hecht een succes te maken. Door nauwe samenwerking met haarsnijders en barbiers bieden wij jou gegarandeerd de inspiratie tot jouw succes door waardevolle tips, professioneel advies, de beste producten en de laatste trends.”

Je zal dan ook veel leuke artikelen vinden over onderwerpen waar Dutchbeards natuurlijk prima bij aansluit. Sinds enige tijd heeft Trendheads ook een webshop met een variëteit aan producten voor je ‘kop’ en dus ook baard.

Al snel was de match gemaakt en ik mag dan ook met enige trots mededelen dat we hen tot een van onze resellers mogen rekenen. Beau zit vol met goede ideeën en ik kijk er dan ook naar uit wat voor samenwerkingen we nog meer kunnen bewerkstelligen. We keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.