Baardolie #6 – Summer Storm

“Even in the midst of the storm the sun is still shining.”

Voor deze baardolie heb ik de volgende ingredienten gebruikt:

De kruidige frisse geuren van tea tree en bergamot combineren heerlijk met de fruitige citrus geuren van mandarijn, pomplemoes en lemongrass. De aardse ondertonen van lemongrass versterken het geheel en alles wordt afgemaakt door de zoete en bloemige geuren van de neroli. Een storm aan geuren met zomers tintje in een heerlijke zachte baardolie.

De basis van argan is verzorgend en voedend voor de huid. De Jamaican Black Castor olie (JBCO) (ook wel wonderolie genoemd) is lichter dan de gewone variant en daardoor ideaal voor het gebruik in (baard)haar. Deze olie maakt het haar voller en soepeler. De zoete amandel olie is rijk aan vitamine en wordt goed opgenomen door de huid en het haar en is daarom een veel gebruikte basis.


Heb je interesse in deze olie dan kan je deze bestellen via onderstaande button

3 gedachten over “Baardolie #6 – Summer Storm

  1. Kan een baardolie je gelukkig maken? Het antwoord is: ja! Een volmondig ja!
    De naam zegt alles: zomer in een flesje. De geur is intens fris, een heerlijke mandarijn noot. In het begin zal deze zeker overheersen, maar naarmate deze meer vervliegt (of je eraan went) komt een gewoon goede, friszoete geur naar boven. En deze blijft gewoon lang hangen.
    De olie zelf is gewoon prima, zoals gewoonlijk, dus verzorgend en verzachtend.
    Ik gebruik deze niet dagelijks, daar gebruik ik de Frankinsteijn voor, maar als ik niet hoef te werken, op visite ga of uit eten, is dit de olie die ik in wil! Een topper!

  2. Een heerlijke frisse geur voor de warme zomerdagen, de geur blijft lang hangen. In het begin overheerst een bepaalde citrusgeur maar die wordt al gauw lekker fris. Mijn vrouw gebruikt het zelfs ook om in haar haar te doen voor de frisse geur en verzorgende eigenschappen van de olie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.