Baardolie #10 – Three Wise Men

“Until the cool of the day When the shadows flee away, I will go my way to the mountain of myrrh And to the hill of frankincense.” – Song of Solomon 4:6

De drie wijzen uit het oosten brachten geschenken met zich mee, Wierook, Mirre en goud. Drie mooie maar vooral ook warme geschenken. In deze nieuwe creatie hebben we geprobeerd om dit warme terug te laten komen. Een heerlijke warme olie voor tijdens de gure herfst en barre winter maanden.

Goud hebben vervangen voor de warme vanille-achtige geur van Benzoë. Wierook is toegevoegd voor de zuiverende werking en verhoogt ook nog eens de weerstand, erg nuttig tijdens deze gure maanden. Mirre ondersteund je luchtwegen tijdens een verkoudheid en heeft een verwarmende werking. Dit wordt nog eens versterkt door de stimulerende werking van Zwarte Peper, omdat dit de bloedsomloop stimuleert krijg je het ook weer warmer. Vanille voegt eveneens een warme en zoete geur toe aan het totaal. Met de geur van Leer voegen we een stukje mystieke sfeer toe om het geheel helemaal af te maken.

De basis olie is eveneens geheel gericht op het verwarmende effect, ongeacht je huidtype stimuleert Druiven pit olie de bloedsomloop (en verwarmd dus daardoor). De Argan olie is een verzorgende olie voor je haar en komt uit de zelfde regio als de mirre die we gebruiken. Jojoba olie is goed voor huid en haar en wordt snel opgenomen waardoor het niet vettig aanvoelt nadat je het aangebracht hebt. Tot slot nog wat Vitamine E olie, want wat extra vitamine kan iedereen goed gebruiken tijdens de wintermaanden.


Heb je interesse in deze olie dan kan je deze bestellen via onderstaande button

2 gedachten over “Baardolie #10 – Three Wise Men

  1. Three wise men is een interessante baardolie….past helemaal in dit jaargetijde wanneer het guur en koud wordt. De warme geuren van wierook en een beetje leer samen met vanille vindt ik een heerlijke combinatie. De olie is goed verzorgend voor mijn huid…geen jeuk meer. Ik ben nog steeds helemaal weg van Frankinsteijn maar dit is een goede 2e favoriet.
    Well done Bas?

  2. Heerlijke herfst/winter geur, maar ook een diepe zware geur.
    De mirre, wierook en t leer samen is precies goed!
    Olie smeert lekker en je blijf naderhand niet met natte handen zitten! Trekt dus goed de huid in en je baard glimt er heel mooi van!

    Thanks bas! Aanradertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.