Tijdelijk geen productie

Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat het momenteel niet mogelijk is om onze olie, balm en wax te produceren. 

Wij waren in de veronderstelling dat we al onze zaken op orde hadden. Echter hebben we te horen gekregen dat we een aantal zaken moeten verbeteren. Het zijn kleine administratieve zaken en dus ook geen onmogelijke dingen die we moeten aanpassen. Maar dat betekent wel dat we door de mallemolen heen moeten. Dit is helaas geen snel process en we kunnen op dit moment dan ook niet vertellen wanneer we onze producten weer kunnen produceren en verkopen. 

Daarnaast staan we ook voor een andere uitdaging met betrekking tot bovenstaande. We zijn eigenlijk alleen op onze vingers getikt voor het niet compleet zijn van onze etiketten. En daar we erg trots zijn op het gegeven dat we onze producten ook in kleine hoeveelheden kunnen leveren hebben we een behoorlijke uitdaging om alle gegevens op onze kleine flesjes te plaatsen. (gewoon los een bijsluiter toevoegen is helaas geen acceptabele oplossing voor de overheid). Kortom we zullen flink moeten gaan puzzelen,  passen en meten. Dit alles om te voorkomen dat we afscheid moeten gaan nemen van onze 10ml verpakkingen. (Mocht een van jullie een goede suggestie hebben dan hoor ik het graag)

Als we bovenstaande opgelost hebben zullen we moeten afwachten of de overheid onze aanpassingen gaat goedkeuren. Kortom de al eerder genoemde mallemolen.

Dit komt uiteraard erg ongelegen zo vlak voor de decembermaand. Echter het is hoe het is.

Om verdere geruchten uit de wereld te helpen. We zijn dus niet op onze vingers getikt omwille van hygiëne, productie fouten, verboden middelen of wat dan ook in die trend. De overheid heeft een aantal van onze producten onderzocht op allergenen naar aanleiding van een anonieme tip. En deze stonden dus niet op onze etiketten. Wij zijn altijd open en transparant over onze producten, de bereidingswijze, dan wel de ingrediënten. Ik hoop dan ook dat een ieder die vragen, klachten of opmerkingen heeft over onze producten ons direct benaderd en niet een anonieme melding plaatst bij een overheidsinstelling. 

Wij gaan ons nu vooral beraden hoe we verder moeten, wat voor drempels we over moeten en welke onmogelijkheden we uit de weg moeten ruimen.

Zodra we weer kunnen verkopen zullen we jullie dit per ommegaande laten weten. 

3 gedachten over “Tijdelijk geen productie

 1. Helaas voor jullie.
  Ik ben erg tevreden en blij met jullie producten.
  Ik zal zeker klant blijven, en wens jullie allen een hopelijk goed zakelijk einde jaar toe en samen met ieder die jullie lief is een warm van hart einde 2018 en een succesvol 2019
  Gtoet Jos Bours

 2. Hoi Bas, na bovenstaande nogmaals beter gelezen te hebben!
  Jouw vraag voor een oplossing voor jullie probleem.
  Wat ik al eens eerder gezien heb een etiket dat enkele bladen had ,soort boekje dat toch als etiket op de flesjes geplaatst kan worden en waarvan een kant losgemaakt kan worden om de inhoud te lezen!

 3. Inderdaad zo een plakboeken is een goede optie zit ook vaak op kleine zeep flesjes etc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *