Workshop – Maak je eigen baardolie

Na een succesvolle try-out zijn we eindelijk klaar voor onze workshop “Maak je eigen baardolie”
Afgelopen weekend waren drie bebaarde heren zo vriendelijk om als proefkonijnen te fungeren en konden we voor het eerst kijken hoe onze workshop ontvangen werd. Kort samengevat; Het was een enorm success!

Na een korte introductie en kennismaking zijn we meteen van start gegaan met een stuk theorie.
Eerst een stuk uitleg over wat baardolie precies is en wat het wel en niet doet. Uitleg over verschillende werkwijzes, bijkomende documentatie, een korte uitleg over regel en wetgeving.

Uiteindelijk de uitleg over de verschillen tussen PO’s, EO’s, FO’s, basisoliën en andere grondstoffen. De Do’s & Don’ts. Kortom elk aspect is aan bod gekomen gedurende de eerst 90 minuten.

Even een korte pauze en toen door naar het spannende gedeelte. Zelf mengen!!!

Tijdens deze workshop leggen we weliswaar uit hoe verschillende basisoliën werken en wat hun effecten zijn op je huid en haar echter om de tijd goed te besteden hebben wij een voor ons beproeft recept klaargezet wat de deelnemers konden gebruiken. Hierdoor kon alle aandacht naar het mengen uitgaan.

De tafels werden vol gezet met meer geurstoffen dan de mannen ooit bij elkaar hadden gezien. Toen ze enigszins gewend waren aan de grote hoeveelheid keuzes en er patronen in begonnen te zien hadden ze al snel de eerste resultaten en werd het enthousiasme steeds groter en groter. De creativiteit was echt geweldig. Iets wat voor mij ook erg leuk was omdat ik daar ook nog steeds van leer en verbaasd wordt door de keuzes die de deelnemers maken.

Toen de eerste baardoliën het daglicht begonnen te zien werden deze gebotteld en gelabeld waren ze klaar om meegenomen te worden.

4 uur durende workshop, €75,- per persoon

Een geweldige middag en ook nog eens naar huis met een baardolie door jou zelf gemaakt.

Tot slot kregen de heren nog een leuke uitdaging. Iets je even uit je comfort zone te stappen en nog net even beter te begrijpen wat ze vandaag geleerd hadden.

Omdat dit een try-out was hebben we na afloop nog uitvoerig besproken wat ze leuk vonden, wat beter kon, wat anders moest en met behulp van die feedback weten wij nu hoe we dit het beste een vervolg kunnen geven. Met andere woorden wij zijn er helemaal klaar voor.

Wil je zelf ook deze workshop volgen lees dan vooral verder!

Wat krijg je:

 • Een leuke leerzame workshop die 3,5 a 4 uur duurt. Een dagdeel dus.
 • Minimaal 1 en misschien wel 2 zelfgemaakte baardoliën (is afhankelijk van hoe succesvol je bent)
 • Een naslagwerk mee naar huis waarin alles staat wat er is besproken tijdens de workshop (en nog veel meer) waarmee je thuis zelf aan de slag kan.
 • Volop koffie. Als je geen koffie drinkt geef dit dan even van te voren aan want dan moeten we een andere oplossing regelen voor het “resetten van je reuk”
 • Een geweldige ochtend/middag/avond, een super leerzame ervaring en een hoop basis kennis waarmee ze zelf thuis aan de slag kan.

Wat wordt er van je verwacht:

 • De kosten zijn €75,- p/p
 • Minimaal 3 deelnemers en maximaal 4. (het is mogelijk om met slechts twee deelnemers te komen maar dan zijn de kosten €100,- p/p)
 • We zullen ook een aantal data in de agenda zetten welke we dan doorlaten gaan bij genoeg deelname zodat de kosten per persoon laag kunnen blijven
 • Betaling dient vooraf te geschieden
 • Annulering minimaal 48 uur van te voren
 • Beheersing van de Engelse taal is handig omdat een deel van de documentatie in het Engels is. Het is echter niet noodzakelijk want de workshop zelf is geheel in het Nederlands.

Vervolg workshop!

In de nabije toekomst zullen we ook een vervolg workshop introduceren welke alleen gevolgd kan worden na het volgen van de eerste workshop en je een heel dagdeel de kans geeft om volop gebruik te maken van onze faciliteiten en grondstoffen om onder begeleiding van de oliebaron je zelf nog verder te verdiepen in de wondere wereld van het mengen van een baardolie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *