Product Wijzigingen ’23/’24

Een aantal van onze producten worden aangepast. Sommige wijzigen zijn gebaseerd op onze eigen wensen, en sommige wijzigingen zijn noodzakelijk ivm wetswijzigingen en/of leveranciers die niet meer kunnen/willen leveren.

De wijzigingen die wij zelf graag wilde doorvoeren hadden te maken met het gegeven dat sommige van onze baardoliën stollen bij lage temperaturen. We hebben nu voor deze producten de basis formule aangepast zodat dit niet meer zal gebeuren. Voor sommige balsems hebben we daar ook dezelfde wijziging doorgevoerd om de producten consistent te houden.

Sommige producten hebben we moeten aanpassen omdat we op zoek moesten naar een nieuwe leverancier voor bepaalde geuren. Gelukkig kunnen wij beschikken over de expertise van één van de grootste parfumproducenten van de wereld. Zij zijn in staat op de geur zo goed als 100% te benaderen waardoor jullie naar alle waarschijnlijkheid geen verschil zullen merken.

Tevens zijn door wijzigingen in de wetgeving er ook bepaalde geuren (die wij vroeger gebruikte) aangepast waardoor wij ze nu weer kunnen gebruiken. En daardoor hebben we de MORNING WOOD in zijn oude glorie kunnen herstellen.

Alle wijzigingen zullen geleidelijk worden doorgevoerd. En daardoor is het zeer waarschijnlijk dat verschillende varianten op de markt beschikbaar zullen zijn. Bij jullie favoriete webshop, barbier, of zelfs in onze eigen webshop. Mocht je last hebben van bepaalde allergenen dan is het altijd verstandig om de informatie op het etiket te lezen daar deze leidend is voor het product. En zou dus kunnen voorkomen dat de informatie op het internet als is omgezet naar de nieuwe variant of wellicht nog niet is bijgewerkt.

In dit bericht zie je alle op stapel staande wijzigingen Dus het kan goed zijn dat sommige pas begin 2024 doorgevoerd zullen worden. houd de socials in de gaten voor de meest recente updates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *