Dutchbeards Kwartet

Spaar jij alle 4 de verschillende bedankkaarten? Lukt je dit dan krijg je een vette korting op je volgende bestelling.

We zijn weer een leuke actie gestart! Met de komst van onze nieuw ontworpen bedankkaarten zijn we een ludieke kortingsactie gestart waarmee je 25% korting kan krijgen op een bestelling.

Wat moet jij hiervoor doen?

Als je deze 4 kaarten hebt heb je een kwartet.

In elk pakketje stoppen wij al jaren een handgeschreven kaartje om je te bedanken voor je bestelling. En elke keer als we nieuwe kaarten moeten bestellen maken we nieuwe varianten.

We hebben deze keer vier verschillende versies gemaakt. En als jij nou alle vier verzameld hebt dan kom je in aanmerking voor een persoonlijke kortingscode van 25%.

Dus als je een bedankkaartje van ons ontvangt dan moet je deze bewaren. heb je een kwartet, of te wel vier verschillende, dan maak je een foto van de voorkant van de vier verschillende kaarten en een foto van de vier achterkanten en een foto van de 4 kaarten doormidden gescheurd en post je deze in de Dutchbeards groep op Facebook (maak er wat leuks van) Wij sturen je dan een persoonlijke kortingscode zodat jij bij je volgende bestelling 25% korting krijgt.

De kleine lettertjes:

De flyer
  • Alleen geldig voor retail klanten
  • De kortingscoupon is niet geldig in combinatie met andere coupons of kortingen
  • De kortingscoupon is persoonlijk (alleen voor jou geldig)
  • De vier kaarten moeten aan jou persoonlijk gericht zijn (je mag dus geen kaarten van anderen gebruiken)
  • Wij accepteren alleen inzendingen waarvan wij een foto van de voorzijdes en achterzijdes hebben ontvangen, en een foto van de doormidden gescheurde kaarten
  • Wij kiezen de kaarten die wij bij je bestelling doen willekeurig
  • Alleen de kaarten zoals getoont in de afbeelding hierboven doen mee met het kwartet spel. (Dus niet de kerstkaart of eerdere kaarten)
  • Je kan zo vaak je wilt mee doen, zolang je elke keer weer opnieuw een kwartet hebt.

25% korting op je eerstvolgende bestelling als jij een kwartet hebt