Baardblog van een oliebaron (3)

Ik sloot mijn vorige blog af met mijmeringen over een nieuwe Sandelhout geur die mij in mijn schoot geworpen werd door mijn hoofdleverancier. Een geur die zo rijk is dat hij eigenlijk geen toevoegingen behoeft. Maar een geur zonder de magie van Dutchbeards is geen Dutchbeards geur. Zo kort door de bocht dat past gewoon niet bij mij als persoon. Ik ben altijd op zoek naar dat bijzondere, dat “net even iets extra’s”!

Verder lezen Baardblog van een oliebaron (3)

Koninklijke post

Ons pakketje aan de koning

We werden uitgedaagd door een paar van onze trouwe klanten om onze Koning Willem Alexander een paar van onze producten toe te sturen nu hij eindelijk zijn baard laat staan. Na wat twijfelen hebben we de stoute schoenen aangetrokken, zijn adres opgezocht en gekeken hoe je een koning aanspreekt.

Met als gevolg dat er een mooi pakketje met Dutchbeards producten en een heuse brief op de post gingen. Het duurde even maar uiteindelijk hebben we een reactie mogen ontvangen van zijn persoonlijke assistent. Kortom we kregen koninklijke post thuis in de brievenbus.

Verder lezen Koninklijke post

Baardblog van een oliebaron (2)

Vorige keer schreef ik over hoe mijn hersens werken tijdens het bedenken van een nieuwe geur. En ik omschreef toen de chaos in mijn kop als achteloos kliederen op een papiertje met een balpen. Gewoon ongefilterd je gedachten op papier zetten. Eigenlijk zijn het nog geeneens echte gedachten. Eerder een stroom aan ongecontroleerde, chaotische, niet gerelateerde, samenraapsels die een grote lege ruimte vullen. Terwijl dit gebeurt weet ik veelal totaal niet welke kant ik op ga.

Verder lezen Baardblog van een oliebaron (2)

Baardblog van een oliebaron (1)

Ik loop er al een tijdje mee, zal ik gaan bloggen of niet. Vroeger vond ik het geweldig om te schrijven. Altijd bezig met gedichtjes, rijmpjes en andere proza. In het geheim schreef ik een wekelijkse roddelrubriek tijdens mijn studietijd. En ik heb een heus boek geschreven (echter nooit uitgebracht). Kortom ik vond het altijd heerlijk om te schrijven maar om één of andere reden ben ik er mee gestopt. En nu kriebelt het weer.

Verder lezen Baardblog van een oliebaron (1)

GMP Certified!

Wij zijn vanaf nu GMP gecertificeerd! Met andere woorden we werken volgens de officiële standaarden van Good Manufacturing Practice. Dit is een standaard waar alle cosmetica producenten aan moeten voldoen volgens de Europese wetgeving. En wij hebben zojuist ons certificaat in ontvangst mogen nemen.

Verder lezen GMP Certified!