4 nieuwe geuren bij Dutchbeards

Baardolie maar dan nog lekkerder

We hebben het weer voor elkaar! We hebben 4 nieuwe geuren gecreëerd en deze gecombineerd met onze beproefde en zeer gewaardeerde basisolie samenstellingen die wij daar het beste bij vonden passen. De een wat dikker, de ander juist wat dunner en natuurlijk er tussen in. Kortom we hebben weer vier nieuwe geweldige baardoliën.

Verder lezen 4 nieuwe geuren bij Dutchbeards

Deze kerst delen we uit!

Actie na actie…

De ene actie periode na de andere, het wordt alsmaar gekker. Is het niet Black Friday, Cyber Monday, dan is het wel Sinterklaas of Single Day, Valentijn, pasen of wat dan ook. Alles moet met korting gevierd worden. Sommige hebben het al over Black November en zijn de hele maand aan het stunten. Voor de kleine ondernemers (zoals wij) is dit allemaal niet bij te benen. Ik heb daarom lang zitten twijfelen wat ik moest doen voor de aanstaande kerstperiode.

Verder lezen Deze kerst delen we uit!

Product Wijzigingen ’23/’24

Een aantal van onze producten worden aangepast. Sommige wijzigen zijn gebaseerd op onze eigen wensen, en sommige wijzigingen zijn noodzakelijk ivm wetswijzigingen en/of leveranciers die niet meer kunnen/willen leveren.

De wijzigingen die wij zelf graag wilde doorvoeren hadden te maken met het gegeven dat sommige van onze baardoliën stollen bij lage temperaturen. We hebben nu voor deze producten de basis formule aangepast zodat dit niet meer zal gebeuren. Voor sommige balsems hebben we daar ook dezelfde wijziging doorgevoerd om de producten consistent te houden.

Verder lezen Product Wijzigingen ’23/’24

Baardblog van een oliebaron (15) Smell like a viking! (2)

We zijn weer terug van een geweldige vakantie door Scandinavië. Bijna 3 weken rijden door Denemarken, Zweden en Noorwegen. Familie, nieuwe indrukken, cultuur, natuur en nog heel veel meer. Maar ook een zoektocht naar een nieuwe geur voor onze baardolie. Een echte viking geur, maar dan wel eentje zonder de standaard clichés zoals houtgeuren, mede en ga zo maar door. Ik kan je zeggen dat dit na een tijdje zoeken toch verdraaide lastig blijkt. Waarom is dit lastig?

Verder lezen Baardblog van een oliebaron (15) Smell like a viking! (2)

Wat is de beste baardolie?

de beste baardolie

Wat is de beste baardolie? Deze vraag krijgen we verschrikkelijk vaak te horen. En welk ander antwoord dan “elke baardolie van Dutchbeards” kan ik je dan geven. Die zijn namelijk allemaal goed!

Alle gekheid op een stokje. Natuurlijk vinden wij dat wij de beste baardolie maken die er is, echter beseffen wij natuurlijk ook dat het niet zo eenvoudig is.

Verder lezen Wat is de beste baardolie?