Over Dutchbeards

Het begin van Dutchbeards – 2015

Een paar maanden voor kerst liep ik wat langer ongeschoren rond dan gebruikelijk en vroeg mijn 6 jarige dochter waarom ik zo’n lange baard had. Gekscherend zei ik dat ik door de kerstman was gevraagd om hem dit jaar te helpen en daarom mijn baard moest laten groeien. Haar ogen werden groot en haar glimlach nog groter, haar papa zou de kerstman gaan helpen. Hoe kon ik het in hemelsnaam over mijn hart verkrijgen om mijn baard nog af te scheren. Haar vreugdevolle vooruitblik zou meteen in duigen vallen en ik zou met de gebakken peren zitten. Kortom ik had besloten om mijn baard te laten groeien tot 2e kerstdag.
De dagen na kerst kwam het er niet van om mijn baard bij te werken en ging ik mij sowieso afvragen of ik hem wel moest afscheren. Tot op heden dus nog niet gedaan. Ik ben ondertussen wel meerdere malen naar de barbier geweest om op professionele wijze alles weer toonbaar te laten maken en ik moet zeggen, ik ben verkocht. Kortom ik draag mijn baard met trots en kan er enorm van genieten.

Dutchbeards in 2016-2019

Dan krijg je vanzelf te maken met baardverzorgingsproducten en voor dat je het weet ben je zelf aan het experimenteren met je eigen baardolie recepten. Een probeersel, wordt een hobby en een hobby wordt een business. Na veelvuldig vallen en weer op staan, na heuse testrondes met een geweldig (kritisch) testpanel van 10 baarden zijn we gekomen tot een mooie lijn van baardoliën.

Niet de standaard producten die je overal tegenkomt maar baardolie met een filosofie. De basis oliën zijn op elkaar afgestemd en de de geur is veelal bijzonder te noemen. Eigenlijk onder het mom van “Behoorlijk vreemd, maar man o man wat lekker!” Nu een jaar verder en ondertussen een heuse onderneming gestart met inschrijving bij de KvK en alles wat daar verder bij komt kijken. We zijn nog steeds zoekende hoe we onze producten en service kunnen verbeteren (dus schroom dan ook niet om ons te laten weten als je goede ideeën hebt), en we proberen daar waar we kunnen te blijven vernieuwen.

Dutchbeards 2019 tot nu

Ondertussen zijn we heel wat jaartje verder en doen we het steeds beter. We hebben Corona overleefd, de energie crisis, de inflatie, “and Dutchbeards is still going strong!”

De productlijn is flink uitgebreidt en elk jaar voegen we weer nieuwe geuren en innovaties toe aan onze shop. Kortom we blijven mikken op groei en verbetering. iets wat nooit stilstaat.

Bas
Eigenaar Dutchbeards

CONTACT

Je kunt contact opnemen met ons middels het contact formulier of door een bericht te sturen op onze Facebook pagina.
Verder zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 10:00 en 16:00 op telefoonnummer 06-10884544

Barbers, partners, wederverkopers en white- en private labels kunnen contact met ons opnemen via de bekende kanalen of anders via onze partner pagina.

ADRESGEGEVENS

www.dutchbeards.com

Kantoor

(alleen postadres, geen bezoekadres):
Keinsmerwiel 51
1705 GJ, Heerhugowaard

Productie & Laboratorium

(bezoek alleen op afspraak, geen postadres):
Rustenburgerweg 22
1703 RW, Heerhugowaard
Parkeren: Als je aankomt rijden dan rij je een woonerf op. Je kan dan doorrijden tot aan de grote roldeur. Daar kan je je auto parkeren (niet over de witte lijn aub, dat is het erf van de buren.)

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Dutchbeards
BTW nr: NL001937138B29
KvK: 66436354

BANKGEGEVENS

IBAN: NL93KNAB0255403402
tnv Dutchbeards
BIC: KNABNL2H