Retourbeleid

Annuleren

Bestellingen die nog niet zijn betaald, hoef je niet te annuleren. Is je bestelling al betaald en wil je deze annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.

Ben je te laat met annuleren en is je bestelling al verzonden? Dan kun je het pakket bij bezorging weigeren. Indien je al hebt betaald voor je order, zullen we het volledige aankoopbedrag, na goede ontvangst van de retourzending, volledig terugstorten. De gemaakte verzendkosten krijg je eveneens van ons terug (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend weer laat meenemen door de bezorger).

Foutief adres

Indien wij een zending retour ontvangen omdat het adres onbekend is. Dan vergoeden wij niet de verzendkosten. Indien gewenst zullen wij het pakket nogmaals aanbieden op een nieuw adres of de aankoopprijs vergoeden. Als de bestelling is verzonden onder de voorwaarden voor ‘gratis verzending’ en de wens is om het pakket opnieuw aan te bieden dan zullen wij alsnog verzendkosten in rekening brengen.

Beschadigd

We doen altijd onze uiterste best om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en deze goed te verpakken en op te sturen. Mocht je desondanks gebroken of beschadigde producten hebben ontvangen, dan hanteren wij een “niet goed, geld terug” garantie. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug. Neem hiervoor direct contact op met onze klantenservice.

Afkoelperiode

Indien je niet tevreden bent met een of meerdere van onze producten dan kun je deze zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. Dat kan tot en met 14 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons aangeven. Je hebt dan nog eens 14 dagen om de producten naar ons retour te sturen. Na ontvangst van de geretourneerde producten zullen wij binnen 14 dagen het openstaande bedrag retourneren.

LET OP: neem altijd eerst contact op met ons als je iets retour wilt sturen! Wij e-mailen je vervolgens verdere instructies. Alleen retouren die bij ons zijn aangemeld worden daadwerkelijk retour genomen.

Voorwaarden Retourzending

  • Alle producten dienen ongebruikt, compleet, schoon en onbeschadigd te zijn om in aanmerking te komen voor een retourzending
  • Baard Oliën waarvan de garantie ring is beschadigd of welke zijn geopend, of balsem en wax welke zijn gebruikt kunnen wij niet terug nemen (zie artikel 8.2.h van onze algemene voorwaarden)
  • Het liefst ontvangen wij het product dat je terug wilt sturen zoveel mogelijk retour in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Zorg ervoor dat je breekbare producten goed inpakt: wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de retourzending en de staat waarin wij de producten ontvangen
  • Frankeer je retourzending voldoende. Ongefrankeerde stukken kunnen wij helaas niet aannemen.
  • Indien het totale aankoopbedrag van je bestelling na vermindering van de retour gezonden artikelen onder het minimale bedrag komt om in aanmerking te komen voor gratis verzending (zie verzendinformatie) zullen wij de verzendkosten alsnog met je verrekenen.

Kosten retourzending

Maak je gebruik van de afkoelperiode dan betaal je zelf de kosten die je hebt gemaakt om het pakje naar ons terug te sturen. Bij een retourzending van kapotte of beschadigde producten betalen wij deze kosten.