Weer eens wat anders….

We hebben nieuwe producten, en dat is deze keer weer eens wat anders dan wat jullie gewend zijn.

Silicone pads die je onder de douche gebruikt om de huidschilfers van je gezicht (en onder je baard) te verwijderen.

Iedereen zijn huid vernieuwd. En je oude huidcellen vallen gewoon op de grond. Bij sommige mensen gaat dit gepaard met schilfertjes en een ander merkt er helemaal niets van. Onder je baard is het net even anders als dat je geen baard zou dragen. Bij veel mannen blijven er schilfertjes in de baard hangen en dat wordt soms gezien als baardroos.

Baardborstel

Je kan natuurlijk een borstel gebruiken, en wij adviseren dan om een een borstel te gebruiken met wat stuggere haren zodat deze goed door je baardharen heen gaan en de losse huidcellen van je gezicht verwijderen. Een ander voordeeltje is dat je door het gebruik van een stevige borstel ook de bloedsomloop stimuleert in je gezicht waardoor de haarzakjes (van je baard) gezond blijven.

Nou is het niet heel handig om met een houten borstel met natuurlijke haren (bijvoorbeeld zwijnenhaar) onder de douche te gaan staan. Maar wees gerust, we hebben de ideale oplossing voor je.

Silicone Pads

We hebben een tweetal siliconen pads aan ons assortiment toegevoegd. Siliconen pads zijn (zoals de naam al zegt) gemaakt van siliconen en dus waterbestendig. Daarnaast zijn ze heel zacht, maar ze verwijderen wel de loszittende huidcellen van je gezicht en uit je baard. Tegelijkertijd hebben de pads ook een masserende werking wat de bloedsomloop weer ten goede komt. Kortom dezelfde voordelen als een borstel maar dan te gebruiken onder de douche. We hebben twee formaten beschikbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *